BDAR

Jūsų asmens duomenų valdymas.

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą naudoti slapukus. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

Slapukų politika Privatumo politika

 


Spausdinti

Rezultatai ir statistika

2017_Maisto_(mėsos, duonos, konditerijos)_kompetencijų_tobulinimo_ programos_mokymo_medžiaga

Vykdytojas Lietuvos Respublikos žemės ūkio rūmai
Produkto sritis Švietimas ir mokslas
Produkto rūšys Metodijos, metodinės rekomendacijos

Mokymo medžiagą „Maisto (mėsos, duonos, konditerijos) technologinių kompetencijų tobulinimo programos mokymo medžiaga“ rengė Rasa Virginija Venterienė, Edita Guobienė,  Rūta Gudonienė. Mokymo medžiagos paskirtis yra suteikti žinių apie mėsos, duonos, konditerijos produktų gamybą, naujausią taikomą technologiją bei įrangą taip pat teisės aktus, reglamentuojančius maisto gamybą. Tikimasi, kad profesijos mokytojai, patobulinę turimas kompetencijas perduos žinias savo mokiniams ir taip paruoš Lietuvos įmonėms naujus ir inovatyvius specialistus.

http://pmdtkt.kpmpc.lt/wp-content/uploads/2018/03/6_mokomoji_medziaga_Maistas.pdf