2017_Maisto_(mėsos, duonos, konditerijos)_kompetencijų_tobulinimo_ programos_mokymo_medžiaga
Vykdytojas | Lietuvos Respublikos žemės ūkio rūmai |
Produkto sritis | Švietimas ir mokslas |
Produkto rūšys | Metodijos, metodinės rekomendacijos |
Mokymo medžiagą „Maisto (mėsos, duonos, konditerijos) technologinių kompetencijų tobulinimo programos mokymo medžiaga“ rengė Rasa Virginija Venterienė, Edita Guobienė, Rūta Gudonienė. Mokymo medžiagos paskirtis yra suteikti žinių apie mėsos, duonos, konditerijos produktų gamybą, naujausią taikomą technologiją bei įrangą taip pat teisės aktus, reglamentuojančius maisto gamybą. Tikimasi, kad profesijos mokytojai, patobulinę turimas kompetencijas perduos žinias savo mokiniams ir taip paruoš Lietuvos įmonėms naujus ir inovatyvius specialistus.
http://pmdtkt.kpmpc.lt/wp-content/uploads/2018/03/6_mokomoji_medziaga_Maistas.pdf