Paraiškos būsena:
Baigtas įgyvendinti
Šio mokslinio tyrimo tikslas yra ištirti fermentacijos pieno rūgšties bakterijomis ir fermentinės hidrolizės įtaką bolivinės balandos ir kanapių sėklų baltymų frakcijų funkcinėms savybėms (antimikrobiniam ir antioksidaciniam aktyvumui). Mokslinės praktikos metu bolivinės balandos ir kanapių sėklos bus fermentuotos pieno rūgšties bakterijomis priklausančioms Lactobacillus genčiai. Bus išskirtos baltymų frakcijos iš fermentuotų ir nefermentuotų sėklų. Išskirtų baltymų sudėtis bus charakterizuota gelio elektroforezės metodu, o taip pat bus nustatytos baltymų frakcijų antimikrobinės ir antioksidacinės savybės. Taip pat bus įvertinta proteazių įtaka baltymų hidrolizatų savybėms. Šios mokslinės vasaros praktikos metu bus siekiama ugdyti jaunosios tyrėjos darbo laboratorijoje įgūdžius ir kelti jos kvalifikaciją gilinant žinias baltymų išskyrimo ir jų savybių tyrimo srityje.
Paraiškų informacija
Paraiškos gavimo data:
2019-03-15
Nr. Vertinimo kriterijus |
Finansavimo statusas |
Vertinimo balas |
1. Tinkamumo vertinimas
|
Taip
(2019-06-11)
|
|
2. Naudos ir kokybės vertinimas
|
Taip
(2019-06-11)
|
86.00
|
Paraiškoje nurodyta projekto vertė:
1 877,93 Eur
Prašoma finansavimo suma:
1 877,93 Eur
Sutarties informacija
Projekto veiklų įgyvendinimo pabaiga:
2019-08-31
Sutarties pasirašymo diena:
2019-07-01
Sutarties galiojimo pabaiga:
2019-12-06
Projekto išlaidų suma, Eur |
Finansavimas, Eur |
Apmokėta išlaidų suma, Eur
|
Išmokėtas finansavimas, Eur
|
1 877,93
|
1 877,93
|
1 877,93
|
1 877,93
|
Stebėsenos rodiklių pasiekimai
Eilės numeris |
Stebėsenos rodiklio pavadinimas |
Matavimo vienetas |
Siektina reikšmė pasirašytose projektų sutartyse |
Pasiekta reikšmė |
1
|
Tyrėjai, kurie dalyvavo ESF veiklose, skirtose mokytis pagal neformaliojo švietimo programas
|
Skaičius
|
1.00
|
1.00
|
Statistika
|
Paskutinė atnaujinimo data: 2025-01-19 07:54