BDAR

Jūsų asmens duomenų valdymas.

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą naudoti slapukus. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

Slapukų politika Privatumo politika

 


Spausdinti

Finansavimas

Kompetencijų ugdymas sensorinių duomenų analizėje bei sensorinių sistemų taikyme

Nr. 09.4.3-ESFA-T-847-01-0002

Paraiškos būsena:
Baigtas įgyvendinti
Vykdytojas UAB "Ars Lab"
Savivaldybė Vilniaus miesto
Priemonė Inostažuotė
Prioritetas 9 PRIORITETAS. Visuomenės švietimas ir žmogiškųjų išteklių potencialo didinimas
Kvietimo kodas 09.4.3-ESFA-T-847-01

UAB „ArsLab“ turi sėkmingos patirties kuriant elektroninės nosies principu veikiančius maisto kokybės stebėjimo įtaisus. 2015 metais rinkai buvo pasiūlytas nešiojamas ir su išmaniaisiais įrenginiais suderinamas e-nosies sprendimas FOODsniffer (www.myfoodsniffer.com), galintis sėkmingai nustatyti mėsos (kiaulienos, jautienos ir vištienos) bei žuvies šviežumą. E-nosies pagrindu veikiančių sprendimų vystymas ir toliau išlieka pagrindinė kompanijos veiklos sritis, o ilgalaikis tikslas - būti pirmaujančia bendrove, kuriančia inovatyvius sprendimus, pasirinktoje srityje. Įmonės technologai neturi patirties ir reikiamų žinių taikant dujų sensorius daržovių, vaisių ir vaisių sulčių analizei kadangi šių produktų gedimo metu išsiskiria kitos lakiosios medžiagos ir atitinkamai šviežumo nustatymui reikalinga naudoti kitos technologijos sensorius. Įmonės inžinieriams trūksta žinių sensorių duomenų analizės srityje paremtų įvairiomis metodikomis, o ypač žinių taikant mašininio mokymosi metodus. Įmonės inžinierių ir technologų kompetencijų ugdymo tikslais nuspręsta juos siųsti į mokymus, kuriuos organizuoja užsienio įmonė vykdanti MTEPI veiklas ir turinti patirties įvairių sensorių taikyme bei sensorinių sistemų kūrime. Įmonės technologai taikys naujas žinias kuriant įrenginį vaisių, daržovių ir vaisių sulčių kokybės vertinimui. Inžinierių įgytos žinios bus taikomos produkto veikimo optimizavimui bei duomenų analizei inžinerinių sprendimų kūrime, naujiems projektams.


Paraiškų informacija

Paraiškos gavimo data: 2017-10-25
Nr. Vertinimo kriterijus Finansavimo statusas Vertinimo balas
1. Tinkamumo vertinimas Taip
2. Naudos ir kokybės vertinimas
Paraiškoje nurodyta projekto vertė: 42 002,20 Eur
Prašoma finansavimo suma: 29 401,54 Eur

Sutarties informacija

Projekto veiklų įgyvendinimo pabaiga: 2018-07-15
Sutarties pasirašymo diena: 2018-01-15
Sutarties galiojimo pabaiga: 2018-06-12
Projekto išlaidų suma, Eur Finansavimas, Eur Apmokėta išlaidų suma, Eur Išmokėtas finansavimas, Eur
42 685,16 29 879,61 42 685,16 29 879,61

Stebėsenos rodiklių pasiekimai

Eilės numeris Stebėsenos rodiklio pavadinimas Matavimo vienetas Siektina reikšmė pasirašytose projektų sutartyse Pasiekta reikšmė
1 Apmokyti investicijas gavusių labai mažų, mažų ir vidutinių įmonių darbuotojai Skaičius 7.00 7.00
2 Dirbantieji, kurie dalyvavo ESF mokymuose, suteikiančiuose kvalifikaciją arba kompetenciją Skaičius 7.00 7.00

Paskutinė atnaujinimo data: 2023-06-06 08:11

Susiję įrašai