BDAR

Jūsų asmens duomenų valdymas.

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą naudoti slapukus. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

Slapukų politika Privatumo politika

 


Spausdinti

Finansavimas

Praktinių įgūdžių įgijimas Utenos maisto pramonės sektoriniame praktinio mokymo centre

Nr. 09.4.1-ESFA-T-736-02-0008

Paraiškos būsena:
Baigtas įgyvendinti
Vykdytojas Utenos regioninis profesinio mokymo centras
Savivaldybė
Priemonė PRAKTINIŲ ĮGŪDŽIŲ ĮGIJIMO RĖMIMAS IR SKATINIMAS
Prioritetas 9 PRIORITETAS. Visuomenės švietimas ir žmogiškųjų išteklių potencialo didinimas
Kvietimo kodas 09.4.1-ESFA-T-736-02

Utenos maisto pramonės sektoriniame praktinio mokymo centre praktiką atliks 152 mokiniai iš 6 profesinio mokymo įstaigų: Marijampolės profesinio rengimo ir Biržų technologijų ir verslo mokymo centrų, Ukmergės technologijų ir verslo, Rokiškio technologijos, verslo ir žemės ūkio ir Kupiškio technologijos ir verslo mokyklų bei Zarasų profesinės mokyklos, kurios neturi sektorinio praktinio mokymo centro arba turi kito ūkio sektoriaus sektorinį praktinio mokymo centrą. Mokiniai dirbs moderniuose mėsos, pieno, perdirbimo, duonos, pyrago gaminių bei konditerijos laboratorijose. Praktiniai mokymai vyks pagal 3 mokymo programas:1. Konditerio modulinės profesinio mokymo programos (P43101302, M44101301,) 3 modulius:1. Nemielinės tešlos konditerijos gaminių gamyba, (40 val.). 2. Konditerijos pusgaminių ir puošimo elementų gamyba, (40 val.). 3. Kreminės konditerijos gamyba, (40 val.). Viso 30 mokinių. 2. Maisto (mėsos ir paukštienos pusgaminių ir gaminių, pieno gaminių, duonos ir pyrago kepinių gamybos) pramonės darbuotojo modulinės profesinio mokymo programos (P43072101, P42072101) š4 modulius:. 1. Duonos ir pyrago kepinių gamyba. (40 val.)2. Mėsos ir paukštienos pusgaminių gamyba, (40 val.)3. Mėsos ir paukštienos gaminių gamyba. (40 val.)4. Pieno gaminių gamyba, (40 val.). Viso 17 mokinių.3. Virėjo modulinės profesinio mokymo programos (P32101302, P42101303, P43101304, P32101305, P21101308) 3 modulius:1. Pusgaminių ir karštųjų patiekalų gaminimas ir jų apipavidalinimas. Temomis: Mėsos pusgaminių gaminimas ir Paukštienos pusgaminių gaminimas, (40 val.). 2. Tautinio paveldo patiekalų gaminimas. Tema: Tautinio paveldo patiekalų gaminimas (šakočių, šimtalapių, skilandžių gamyba), (40 val.).3. Saldžiųjų patiekalų gaminimas. Tema: Kremų gaminimas, (40 val.)Viso 105 mokiniai.


Paraiškų informacija

Paraiškos gavimo data: 2020-08-07
Nr. Vertinimo kriterijus Finansavimo statusas Vertinimo balas
1. Tinkamumo vertinimas Taip
2. Naudos ir kokybės vertinimas
Paraiškoje nurodyta projekto vertė: 100 000,00 Eur
Prašoma finansavimo suma: 100 000,00 Eur

Sutarties informacija

Projekto veiklų įgyvendinimo pabaiga: 2022-11-04
Sutarties pasirašymo diena: 2020-11-04
Sutarties galiojimo pabaiga: 2023-02-02
Projekto išlaidų suma, Eur Finansavimas, Eur Apmokėta išlaidų suma, Eur Išmokėtas finansavimas, Eur
99 999,99 99 999,99 98 970,41 98 970,41

Stebėsenos rodiklių pasiekimai

Eilės numeris Stebėsenos rodiklio pavadinimas Matavimo vienetas Siektina reikšmė pasirašytose projektų sutartyse Pasiekta reikšmė
1 Mokiniai, kurie pagal veiksmų programą ESF lėšomis mokėsi pagal profesinio mokymo programas sektoriniame praktinio mokymo centre Skaičius 152.00 0

Paskutinė atnaujinimo data: 2025-02-05 07:52

Susiję įrašai