BDAR

Jūsų asmens duomenų valdymas.

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą naudoti slapukus. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

Slapukų politika Privatumo politika

 


Spausdinti

Rezultatai ir statistika

2017_Maisto_(mėsos, duonos, konditerijos)_technologinių_kompetencijų_tobulinimo_programa

Vykdytojas Lietuvos Respublikos žemės ūkio rūmai
Produkto sritis Švietimas ir mokslas
Produkto rūšys Studijų, mokymo programos

Mokymų programos „Maisto (mėsos, duonos, konditerijos) technologinių kompetencijų tobulinimo programa“ autoriai - Rasa Virginija Venterienė, Edita Guobienė,  Rūta Gudonienė. Mokymų programa skirta tobulinti maisto produktų gamybos srities profesijos mokytojų maisto (mėsos, duonos, konditerijos) technologines kompetencijas. Tikslinė grupė – profesijos mokymo institucijų profesijos mokytojai.  Programą sudaro bendroji teorinė ir praktinė dalys, pagal atskiras temas, kurių bus mokomasi sektoriniame praktinio mokymo centre ir pas darbdavius – įmonėse.

http://pmdtkt.kpmpc.lt/wp-content/uploads/2018/03/6_mokymo_programa_Maistas.pdf