2017_Maisto_(mėsos, duonos, konditerijos)_technologinių_kompetencijų_tobulinimo_programa
Vykdytojas | Lietuvos Respublikos žemės ūkio rūmai |
Produkto sritis | Švietimas ir mokslas |
Produkto rūšys | Studijų, mokymo programos |
Mokymų programos „Maisto (mėsos, duonos, konditerijos) technologinių kompetencijų tobulinimo programa“ autoriai - Rasa Virginija Venterienė, Edita Guobienė, Rūta Gudonienė. Mokymų programa skirta tobulinti maisto produktų gamybos srities profesijos mokytojų maisto (mėsos, duonos, konditerijos) technologines kompetencijas. Tikslinė grupė – profesijos mokymo institucijų profesijos mokytojai. Programą sudaro bendroji teorinė ir praktinė dalys, pagal atskiras temas, kurių bus mokomasi sektoriniame praktinio mokymo centre ir pas darbdavius – įmonėse.
http://pmdtkt.kpmpc.lt/wp-content/uploads/2018/03/6_mokymo_programa_Maistas.pdf